Parapetni kanali

Program parapetnih kanalov ELBA obsega širok izbor različnih vrst kanalov. Največji poudarek je na kvalitetni izdelavi in na vrhunskem dizajnu. Odlikuje jih funkcionalnost in enostavna uporaba. Na voljo je tudi širok izbor priključkov ter vtičnic, tako da vsaka stranka lahko najde ustrezno rešitev. Kanali so izdelani iz pocinkane pločevine ali aluminija ter prašno barvani po RAL lestvici po željah naročnika.

Celotno družino izdelkov si lahko ogledate v Katalogu parapetnih kanalov. V PDF dokumentu boste našli natančne dimenzije posameznih modelov z opisi in možnostmi za sestavljanje ter podroben spisek vseh vtičnic, stikal in dodatnega pribora.

  • AT 130-72

Zidni kanal AT

Kanal je oglate oblike in je na voljo v 15 različnih velikostih. Standardni barvi kanala sta RAL 9010 in 9006. Vse ostale barve iz RAL lestvice so po naročilu.

Preberite več
  • P1050016+0.5

Al zidni kanal AT

Izdelan je iz eloksirane aluminijaste pločevine in na voljo v osnovni, asimetrični in večnivojski obliki. Ta prelep kanal iz naravnega aluminija ne potrebuje dodatne površinske zasčite, vseeno pa ponujamo barvanje v kateri koli RAL barvi.

Preberite več
  • AT-AK 130-72

Asimetrični kanal AT-AK

Posebnost asimetričnega zidnega instalacijskega kanala AT-AK je v tem, da ima pokrov postavljen asimetrično. S tem dosežemo višjo višino vtičnic od tal in hkrati večji spodnji prekat. Standardni barvi kanala sta RAL 9010 in 9006. Vse ostale barve iz RAL lestvice so po naročilu.

Preberite več
  • AT-VK

Vgradni kanal AT-VK

Podometni kanal AT-VK je namenjen vgradnji v betonske, opečne in montažne stene. Standardni barvi AT kanala sta RAL 9010 in 9006. Vse ostale barve iz RAL lestvice so po naročilu.

Preberite več
  • AT-KK

Kotni kanal AT-KK

Kotni instalacijski kanal se vgrajuje tam, kjer ni dovolj prostora med okensko polico in radiatorjem ali kjer želi imeti naročnik vtičnice vgrajene pri tleh, oziroma lažje dostopne od zgoraj.

Preberite več
  • AT-2D

Večnivojski kanal AT-1D, AT-2D

Večnivojski kanal je namenjen za ločeno vodenje energetskih in komunikacijskih instalacij. Model AT-1D ima en dodatni nivo v ločenem kanalu, model AT-2D pa dva.

Preberite več
  • AT-PK

Plastični kanal AT-EPK

Plastični zidni kanal AT-EPK je oglate oblike. Izdelujemo ga v beli barvi in eni sami velikosti. Dolžina posameznega kanala je 2 metra.

Preberite več