Izdelki

Parapetni kanali Elba

Program parapetnih kanalov ELBA obsega širok izbor različnih vrst kanalov. Največji poudarek je na kvalitetni izdelavi in na vrhunskem dizajnu. Odlikuje jih funkcionalnost in enostavna uporaba. Na voljo je tudi širok izbor priključkov ter vtičnic, tako da vsaka stranka lahko najde ustrezno rešitev. Kanali so izdelani iz pocinkane pločevine ali aluminija ter prašno barvani po RAL lestvici po željah naročnika.

Preberite več

Talne instalacije in stebrički Elba

Program talnih kanalov in stebričkov ELBA je sistem, ki pride v poštev kadar ni možna rešitev s parapetnimi kanali. Pri temu sistemu poteka vsa instalacija v talnih kanalih, ki so položeni v estrih. Priključni elementi so lahko v talnih dozah in stebričkih. Stebričke in talne doze odlikuje enostavna in hitra montaža.

Preberite več

Bolniški kanali Elba

V našem novem programu so bolniški kanali ELBA izdelani iz aluminija ter prašno barvani po RAL lestvici po željah naročnika. V naših bolniških kanalih so lahko vgrajena nočna razsvetljava, direktna razsvetljava, indirektna razsvetljava, vtičnice iz parapetnega programa, priključki za tehnične pline in priprava za signalizacijski sistem (sestrski klic). Bolniški kanali imajo ustrezen certifikat SIQ.

Preberite več

Vtičnice in vgradni pribor Elba

Naš program vtičnic in vgradnega pribora odlikuje raznolikost in visoka kvaliteta. Celoten program je kompatibilen z vsemi parapetnimi kanali, talno instalacijo ter stebrički in bolniškimi kanali.

Preberite več

Instalacijske omare Elba

Program instalacijskih omar ELBA obsega števčne distribucijske omare, razvodne distribucijske omare, energetske razvodne omare in priključne telekomunikacijske omare. Omare so lahko izdelane iz inox pločevine ali iz črne pločevine ter prašno barvani po RAL lestvici po željah naročnika. Omare izdelamo tudi po željah naročnika.

Preberite več

Kabelske police Elba

V našem proizvodnem programu so tudi kabelske police ELBA in pribor. Nudimo jih iz pocinkane pločevine ali inox pločevine. Na željo stranke jih lahko tudi vroče cinkamo ali prašno barvamo z barvami po RAL lestvici. Izdelamo pa lahko tudi kabelske police in pribor po željah naročnika.

Preberite več